+40374494848, optiunea 1, tasta 6 mihai@talpos.ro

Proiectarea și dezvoltarea unui e-business

Titlul cărții: Proiectarea și dezvoltarea unui e-business

Autor: Talpoș, Mihai-Florin

Anul publicării: 2013

Editura: Casa Cărții de Știință, Cluj-Napoca

ISBN: 978-606-17-0333-3

“Cartea “Proiectarea și dezvoltarea unui e-business” a fost concepută ca un ghid practic şi vă oferă tocmai acele repere de care aveţi nevoie pentru a vă dobândi şi consolida competenţele aplicative din sfera afacerilor desfășurate prin Internet.
Desigur, a fi antreprenor “clasic” nu e un lucru uşor. Cu atât mai mult, a deveni antreprenor în mediul virtual este, pentru mulţi, un vis mult prea îndepărtat, nu atât datorită complexităţii computerelor, a programelor şi a reţelelor, cât datorită multiplelor competenţe de care initiaţorii au nevoie. Ori, cu ajutorul cărţii de faţă, puteţi aborda, rapid şi uşor, toţi paşii de care aveţi nevoie pentru afacerea dumneavoastra pe Internet.
Asociaţi conţinutul cărţii “Proiectarea si dezvoltarea unui e-business” cu ideile cuprinse in cartea “De la Idee la Bani” de Napoleon Hill şi veţi cunoaşte succesul propriei afaceri în Internet!”

Conf. Univ. Dr. Liciniu Kovacs

Alte cărți

Despre forțele superioare nouă

Despre forțele superioare nouă

Titlul cărții: Despre forțele superioare nouă Autor: Talpoș, Mihai-Florin Anul publicării: 2020 Editura: Casa Cărții...

Rugăciuni universale

Rugăciuni universale

Titlul cărții: Rugăciuni universale Autor: Talpoș, Mihai-Florin Anul publicării: 2019 Editura: Casa Cărții de Știință,...