+40374494848, optiunea 1, tasta 6 mihai@talpos.ro

Despre Mine

MIHAI TALPOȘ

Sunt un antreprenor cu un profil pluridisciplinar, atât ca background educațional (absolvent de studii economice, psihologice și inginerești), cât și ca experiență profesională (manager de ONG-uri, bancher, cadru universitar, IT-ist și antreprenor).
 
Îmi place să scriu! Am scris numeroase articole de specialitate și cărți, publicate în țară și străinătate, reușind să obțin și generosul titlu de autor al celei mai bune cărți de management a anului 2012, acordat de către Societatea Academică de Management din România, pentru lucrarea: „Internet Banking-ul în România, de la provocare la succes”.
 
Pasiunea pentru management si antreprenoriat m-a facut și mă face (în continuare) să mă angajez (cu bucurie) în activități de mentorat, dedicate tinerilor ce doresc să își pună în practică ideile de afaceri (cu precădere din sfera IT & Software).

Premii și distincții

Premiul Societății Academice de Management, acordat pentru cea mai bună lucrare de cercetare în management a anului 2012, pentru volumul “Internet banking-ul în Romania, de la provocare la succes”

Cărți publicate

Articole științifice

Apariții în

{

Suntem aici pentru a permite scopului divin al universului să se dezvăluie. Aceasta este dimensiunea reală a importanţei noastre.

– Eckhart Tolle